Professionele oplossingen op het gebied van licht, geluid, beeld en beleving

Livestream

We denken graag met u mee. Ook nu, in tijden waarin het organiseren van evenementen en shows wat bemoeilijkt wordt door het COVID-19 virus. Bent u op zoek naar oplossing om toch zo veel mogelijk mensen te laten genieten van uw evenement?. Informeer eens bij ons naar de livestream mogelijkheden. Wij faciliteren in het opzetten en uitvoeren van livestreams. Laat de beleving uit de zaal volledig overkomen bij iedereen die via de stream meekijkt. Radiate heeft een aantal jaarlijks terugkerende evenementen, waar wij altijd al een livestream hebben verzorgd. De laatste tijd doen we bijna niet anders meer dan livestreamen en hebben daarom inmiddels veel ervaring hierin opgedaan.

In het portfolio staan een aantal voorbeelden van livestreams. Wilt u meer informatie? Twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Radiate heeft alles in huis om uw evenement tot een unieke ervaring te maken. Niet alleen faciliteren wij de verkoop en verhuur van beeld– licht en geluidsapparatuur, u kunt ook de volledige audiovisuele verzorging van uw project uit handen geven. Radiate staat voor klaar. We zetten graag onze jarenlange ervaring en opgedane kennis in om uw project tot een groot succes te maken.

Beeld, licht en geluid worden in de ontwerpfase al op elkaar afgestemd. Zo zijn de technische mogelijkheden eindeloos en ontwikkelen wij mee in de behoeftes van de klant.  We laten alle factoren zo goed mogelijk op elkaar aansluiten en kijken samen met u naar de optimale inrichting van uw project. Graag denken we met u mee en geven u een advies dat aansluit op uw wensen en behoeftes. Zo bieden we een totaaloplossing voor uw audiovisuele vraagstuk.

Start hier met uw persoonlijke aanvraag