Pixel Pitch
3.91

Curving Range
-10° / +10°

Outdoor
Waterproof

18bit+

Panel Resolution
128 x 265 px

Huur een groot LED scherm voor het EK voetbal

Het EK voetbal op een groot scherm op het terras of in jouw tuin? Dat kan met de modulaire LED schermen van Radiate. Wij zorgen voor een eenvoudige toepassing en een geschikt formaat zodat u geen moment van de wedstrijden hoeft te missen.

Onze modulaire LED schermen kunnen in elke gewenste afmeting worden ingezet op uw evenement. Diversen formaten, opstellingen en resoluties en zelfs gecurved, de mogelijkheden zijn eindeloos. Gebruik onze multifunctionele schermen voor bijvoorbeeld een drive-in show of bioscoop, livestream, beurzen, festivals of om het EK Voetbal te kijken op een groot scherm. Daarnaast is ons LED ook erg geschikt om in te zetten bij het tonen van presentaties. Door onze grote voorraad  zijn wij in staat om snel te leveren en aan al uw wensen te voldoen.

Start hier met uw persoonlijke aanvraag

De schermen zijn zowel geschikt voor indoor als outdoor, regenbestendig en hebben een hoge lichtopbrengst zodat het beeld altijd perfect zichtbaar is. We installeren de LED toepassing op elke locatie, inclusief alle bijbehorende randapparatuur. We denken graag met u mee over een innovatieve en passende oplossing.

Download hier de specificaties